Filosofie

 

Filosofie

Dr. Carine Wijnen behandelt haar patiënten volgens de filosofie die ze zich de afgelopen 18 jaar heeft eigen gemaakt op het vlak van esthetische behandelingen en schoonheid.

Schoonheid is niet er krampachtig blijvend 30 willen uitzien of het karakterloze, mummieachtige gezicht van een barbiepop. Schoonheid is wel er op ons best uitzien, ons goed voelen en dit ook uitstralen.
Het is spijtig genoeg de wet van de natuur : met de leeftijd sluipen de vermoeide trekken in ons gezicht, het wordt meer getrokken, dof en de rimpels doen hun opwachting.
Injectables kunnen terug de natuurlijke zachtheid in uw gelaat brengen. Door bijvoorbeeld terug wat volume te geven aan de huid of eventuele zorgrimpels weg te werken.
Hierbij moet zeker niet altijd het volledige gelaat behandeld worden, integendeel. De ervaring leert dat het opvullen of behandelen van 1 of 2 cruciale gebieden in een gezicht meestal reeds voldoende is om de natuurlijke, mooiste trekken opnieuw te accentueren.
Door haar ruime en jarenlange ervaring op het gebied van esthetische behandelingen en in het bijzonder van injectables kent Dr. Wijnen als geen ander de toepassingsmogelijkheden en beperkingen van elke product.
Met het oog op een kwalitatief en optimaal resultaat is het voor haar dan ook cruciaal dat de juiste injectable wordt gebruikt. Niet de beschikbare injectable moet de maatstaf zijn om te behandelen maar wel andersom: uw gelaat en huidtype bepalen de keuze voor een bepaald product.
Dr. Carine Wijnen neemt tijdens het eerste consult dan ook uitgebreid de tijd om al uw wensen te bespreken en te evalueren welke voor u de meest geschikte behandelingsmethode is. Ook eventuele alternatieven komen aan bod. Kwaliteit schuilt immers niet alleen in een correcte behandeling maar tevens in uw tevredenheid.
Uiteraard zijn alle producten die in ons Centrum worden gebruikt uitvoerig getest op veiligheid en kwaliteit.
Dr. Wijnen zal je steeds uitgebreid inlichten over mogelijke risico’s en de eventueel vereiste nazorg.
Want ook al gaat het om een rimpel en ook al wordt de injectable beschouwd als zeer veilig, het blijft een medische behandeling met mogelijke risico’s en verwikkelingen. Dr. Wijnen stelt zich als doel deze risico’s tot een minimum te beperken. Veiligheid en kwaliteit staan steeds voorop.