Behandelingen

Herstel van volumeverlies in het gelaat

Bij veroudering van het gezicht speelt niet alleen de huid maar ook het bot- , spier- en onderhuids vetweefsel een grote rol. Deze weefsels krimpen als we ouder worden en hierdoor verliest het gezicht de volheid en harmonie van onze jeugd. Beginnend volumeverlies uit zich op de wangen, de slapen, de kaaklijn en rond de mond. De huid verliest spanning en de nieuwe schaduwen ontsieren het gelaat.
Volumeherstel met behulp van fillers vult de ontbrekende volumes op waardoor de huid vanzelf aanspant en de schaduwen verdwijnen.
De verschillende toepassingsgebieden die geschikt zijn voor volumeherstel :

  • volumeverlies / afvlakking van de jukbeenderen
  • Ingevallen wangen
  • Wallen onder de ogen
  • Onregelmatige kaak- en kinlijn
  • Volumeverlies ter hoogte van de slapen.

Meer weten ?

Om te voldoen aan het actuele reclameverbod, vermeld in de Belgische geneesmiddelenwet, kunnen wij momenteel geen merk-noch stofnamen van opvulmiddelen of medicijnen vermelden op onze website.
Dit betekent dat wij u geen informatie meer mogen verstrekken over de gebruikte producten en mogelijke behandelingen hiermee in de praktijk.
Informatie hieromtrent mag enkel nog worden gegeven op specifiek verzoek.
Vul hiervoor het contactformulier in of bel ons en wij geven u heel graag meer info. U bent natuurlijk ook steeds welkom voor een informatief en vrijblijvend consult.